Spoedgeval? Wij zijn 24/7 beschikbaar

Over Wikkelbedrijf Rijswijk

Onze inzet voor kwaliteit en klanttevredenheid, gecombineerd met onze passie voor innovatie, stelt ons in staat om projecten van elke omvang en complexiteit aan te pakken. Of u nu op zoek bent naar oplossingen voor elektromechanische componenten of metaalbewerking op maat, bij Wikkelbedrijf Rijswijk kunt u rekenen op betrouwbare dienstverlening en hoogwaardige producten.

VANAF 1969

DE GESCHIEDENIS VAN FAMILIEBEDRIJF RIJSWIJK

Sinds 1969 heeft Wikkelbedrijf Rijswijk een opmerkelijke reis doorgemaakt. Wat begon als een bescheiden eenmanszaak in het herwikkelen van motoren in een schuurtje, is uitgegroeid tot een hechte, gezonde organisatie. Momenteel staat ons hechte team centraal als de steunpilaren van onze onderneming.

De geschiedenis van Rijswijk

1969
In 1969 zijn Gijs en Aria Rijswijk, gestart met Wikkelbedrijf Rijswijk, als een eenmanszaak in het herwikkelen van motoren in een schuurtje achter het huis.
1984
In 1984 namen Co en Dineke Rijswijk het bedrijf over, breidden het uit en verhuisden in 1986 naar een nieuwe locatie aan de Groendijck 3a in Driebruggen.
1994
In 1994 betrokken wij ons nieuwe pand aan de Esdoornstraat 29 in Driebruggen. Wikkelbedrijf Rijswijk is inmiddels uitgegroeid tot wat het nu is: een hechte, gezonde organisatie.
2020
Sinds 2020 zet Johan Rijswijk het familiebedrijf voort.
Heden
Wikkelbedrijf Rijswijk is met dit hechte team opgebouwd; zij zijn de belangrijkste pijlers van de organisatie.

Spoedgeval?