Spoedgeval? Wij zijn 24/7 beschikbaar

Revisie

Wij begrijpen dat zelfs de meest robuuste machines en apparatuur na verloop van tijd onderhoud en aandacht nodig hebben. Daarom bieden we een uitgebreide reeks reparatie- en revisie diensten voor elektromotoren, (dompel)pompen, tandwielkasten en meer. Ongeacht het merk of vermogen. Onze toegewijde vakkundige monteurs staan klaar om uw apparatuur nieuw leven in te blazen en de prestaties te herstellen.

De herstel- en revisie mogelijkheden

 1. Demontage en inspectie: Onze ervaren monteurs demonteren uw motoren, pompen, of andere apparatuur met uiterste zorgvuldigheid. Dit vormt de basis voor een grondige inspectie van alle onderdelen om eventuele slijtage, beschadigingen, of defecten te identificeren en de oorzaak van het falen te achterhalen.
 2. Vervanging van onderdelen: Wanneer het nodig is, vervangen we versleten of beschadigde onderdelen, zoals lagers, as-afdichtingen, aansluitkabels en mechanical seals. We zorgen ervoor dat uw apparatuur weer in optimale staat verkeert.
 3. Speciale revisies: We bieden ook gespecialiseerde revisies voor specifieke componenten:
  • Pompen: Onze revisies voor pompen omvatten onder andere grondige inspectie van mechanical seals. Afhankelijk van de inspectie worden de mechanical seals gereviseerd of vervangen. 
  • Lagerpassingen: Voor defecte of uitgeslagen lagerpassingen bieden we oplossingen zoals het verbussen of opspuiten van lagerzittingen.
  • Tandwielkasten: Tandwielkasten reviseren we in alle formaten, waarbij we nieuwe keerringen, lagers, olie en tandwielen kunnen monteren om de machine weer in optimale staat te brengen. 
  • Trommelmotor bekleding: Versleten bekleding van trommelmotoren kunnen we vervangen, zodat uw apparatuur soepel en betrouwbaar blijft werken.

Bescherm de investering met revisie

Bij Wikkelbedrijf Rijswijk zetten we ons in voor kwaliteit, precisie en klanttevredenheid. Onze reparatie- en revisie zijn ontworpen om uw investering te beschermen en de levensduur van uw apparatuur te verlengen. We begrijpen dat elk project uniek is en zijn daarom flexibel in het aanpassen van de mogelijkheden aan uw behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen uw apparatuur te herstellen en te vernieuwen, en uw bedrijf op volle kracht te laten draaien.

Spoedgeval?