Spoedgeval? Wij zijn 24/7 beschikbaar

Diensten

Wij zijn van alle markten thuis. Van een full service, reparatie en revisie voor al uw soorten industriële aandrijvingen en pompen, tot het herwikkelen en omwikkelen van alle bouwgroottes en type stators. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Revisie

Reviseren is het controleren en eventueel herstellen van motoren en machines. Ook bij groot onderhoud aan rollend materieel, zoals aan treinen, spreekt men van revisie. In het bijzonder wordt met de revisie van een motor gedoeld op het zodanig ‘opknappen’ ervan, dat deze weer voor lange tijd kan functioneren.

WIkkelen

Wij zijn gespecialiseerd in het herwikkelen en omwikkelen van stators van alle bouwgroottes en types. Onze uitgebreide ervaring en expertise stellen ons in staat om de levensduur en prestaties van uw elektrische motoren en apparatuur te verlengen.

Service op locatie

Zeven dagen per week, 24 uur per dag staan wij voor u klaar. In overleg zullen wij zorg dragen voor een snelle en vakkundige oplossing voor de ontstane problemen. Natuurlijk doen wij er alles aan om problemen te vermijden, daarom adviseren wij preventief onderhoud.

Metaalbewerking

Metaalbewerking is het proces waarbij metaal in verschillende vormen en afmetingen wordt gevormd, gesneden, bewerkt, en samengevoegd. Dit om specifieke producten, componenten of onderdelen te produceren voor verschillende industrieën. Wij beschikken over de vereiste vaardigheid, technische kennis en de juiste apparatuur om metalen te bewerken en te vormen.

Servotechniek

Servotechniek is een technologie die wordt gebruikt in automatiseringssystemen om precisiecontrole en positionering van mechanische componenten mogelijk te maken. Het belangrijkste doel van servotechniek is om motoren en actuatoren nauwkeurig aan te sturen, zodat ze een specifieke positie, snelheid, of koppel kunnen handhaven.

Coating

Het aanbrengen van een beschermende laag op de oppervlakken van elektromagnetische componenten heeft verschillende doelen en voordelen. Coating zorgt voor bijvoorbeeld bescherming en gaat slijtage tegen. Wij zijn gespecialiseerd in het selecteren van de juiste coating voor een optimale prestatie en duurzaamheid.

Spoedgeval?