Spoedgeval? Wij zijn 24/7 beschikbaar

Coating

Coatings bieden bescherming tegen slijtage en corrosie. Onze coatings zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat uw elektromotor of pomp in topconditie blijft, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

De coating mogelijkheden:

Wanneer uw motor of pomp in een veeleisende corrosiegevoelige omgeving staat is het gebruikelijk om 2K epoxy coating toe te passen. Onze 2K coating is corrosiebestendig en biedt bescherming tegen roest en slijtage, wat de levensduur van uw apparatuur verlengt.

Wikkelingen vereisen bescherming tegen kortsluiting en lekkage. Onze isolatie coatings zorgen voor een effectieve barrière die lakschade aan de wikkeling helpt te voorkomen. 

Heeft u andere eisen, verzoeken of vragen over coatings dan verzoeken wij u contact op te nemen.

De coating expert

Onze manier van coaten is gebaseerd op kwaliteit, precisie en klanttevredenheid. Wij streven ernaar om de levensduur en prestaties van uw apparatuur te verbeteren, zelfs in de meest uitdagende omgevingen. Of u nu elektromechanische componenten wilt beschermen tegen corrosie, isoleren tegen elektrische storingen of andere coatingbehoeften heeft, Wikkelbedrijf Rijswijk staat voor u klaar.

Spoedgeval?